Hjem > Kunnskap > Vinskolen
Hvilke glass? Hvilken temperatur? Må den dekanteres?
Cava er en musserende vin som produseres i Spania. Cava kan komm...
Dessertvin Nordmenn drikker kaffe til desserten. Noen få bestill...
Det er en kombinasjon av fire faktorer som bestemmer det meste a...
HOLDBARHET I VIN Vin er et levende produkt. Det er i konstant ut...
HVA BETYR RESERVA, RISERVA OG RESERVE? Bruken av ordet Reserva, ...
Hvordan forstå årgangsvin Når det kommer til vin, ofte årgangsvi...
Hva slags jordsmonn er best egnet for å dyrke drueplanter? ̵...
Kvinner og vin Vinmaking har siden tidenes morgen vært et mannsd...
ALT DU MÅ VITE OM SPANSK VIN Vi har samlet de ti viktigste tinge...
Det er flere ting som er viktige å tenke på når man skal nyte en...
Nyttårsaften er en av de selvskrevne dagene for bobler – n...
Hva er portvin? Portvin er produsert i Douro-regionen i Portuga...
Rosévin kan fremstilles på tre ulike måter. «Rosévin navne...
Sancerre er først og fremst et distrikt i Loire i Frankrike, men...
Skap harmoni mellom mat og vin. Når du skal velge vin til maten,...
HVA ER FORSKJELLEN PÅ MODERNE OG TRADISJONELL VIN FRA RIOJA? Hva...
Vinens historie Vinens historie – Vin har en lang historie...
Vinfaglig ordliste Det er mange ord og uttrykk i faget om vin. ...
VINPRODUKSJON Funn viser at vinproduksjonen er minst 6.000 år ga...
VINSMAKING Det er en kunst å smake på vin, men vinsmaking er ege...
Er du allerede registrert? Logg inn her
Har du glemt passordet?
Registrer deg her
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg gjenoppretting av nytt passord!
Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.