Med noen få produksjonsendringer, er oppskriften den samme. Etter over et år på sherryfat, er den endelig klar for det norske markedet.
Tidligere lå Nansen Aquavit hos Eurowine, men er nå relansert hos Engelstad Spirits. Den tidligere versjonen av produktet var den første fatlagrede aquaviten som ikke kom fra Arcus.
Nansen Aquavit destilleres idag med god hjelp fra den prisbelønnede destillatøren Stig Bareksten ved OSS Craft Destillery i Bergen. Dette er et ekte norsk håndverksprodukt! Norsk potetsprit smaksettes ved hjelp av nøye utvalgte krydder og urteekstrakt, sitrusoljer og anis. Nansen Aquavit blir lagret i over 12 måneder på firstfill olorosso sherry fat, før den tappes på flaske.
Varm gyllen. Kompleks med toner av appelsin, sitrusoljer, hvit grapefrukt, karve, kardemomme, koriander, stjerneanis, nøtter og vanilje. Rik og velbalansert smak av karve, anis, appelsinmarmelade og lakrisrot. Medium til lang avslutning hvor krydderet har en balansert fremtoning.